Motorcykelförare skadades allvarligt efter att ha kraschat in i skyddsräcket på överfart i Pattaya

Pattaya –


En kvinnlig motorcykelförare har fått allvarliga skador efter att ha kraschat in i ett skyddsräcke på en lokal överfart tidigt i morse.

Sawang Boriboons räddningsarbetare underrättades om en olycka kl. 6 på Sai 30-flygplanet, Chonburi, söderut i norra Pattaya.

På platsen hittade de en skadad motorcykel. I närheten hittade de den skadade, 33-åriga Rommanee Chuanyoo.

Hon var medvetslös och blödde kraftigt. Hennes arm var också bruten. Hon fördes till ett lokalt sjukhus där hon återhämtar sig.

Pattaya Highway Police fortsätter sin utredning för att hitta orsaken till olyckan.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/