Motorcykelförare allvarligt skadad när han körde genom Pattayas rödljus

Motorcykelförare allvarligt skadad när han körde genom Pattayas rödljus

Pattaya –
En manlig motorcykelförare har ådragit sig allvarliga skador efter att ha kört genom ett rödljus och krockat med en sedan i morse i norra Pattaya.

Pattaya City Police och The Pattaya News underrättades om en olycka klockan 7 vid Parinya-korsningen på Sai 3 Road.

Sawang Boriboon Thammasathan Räddningsarbetare anlände till platsen för att hitta en skadad motorcykel som hade kraschat in i en sedan.

Sedanföraren, 39-årige Wichai Koram, väntade på polisen på platsen och skadades inte.

Motorcykelföraren, 24-åriga Kittithat Thongtam, fick allvarliga skador och fördes till Banglamungs sjukhus.

Sedanföraren sa till The Pattaya News "Jag passerade korsningen på grönt ljus, motorcykeln kraschade sedan in i min sedan."

Polisen kontrollerar CCTV-bilder i närheten för att verifiera hans sida av historien men tror att det är korrekt just nu.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/