Polis på jakt efter guldryckare från Banglamung

Polis på jakt efter guldryckare från Banglamung

Banglamung –
En misstänkt har ryckt ett guldhalsband från ett thailändskt par som köpte frukt nära vägkanten i Nongprue igår, den 16 augusti 2019.

Kapten Chanchai Sanguansri från Nongprue-polisen underrättades om en incident vid Soi Chaiyapruek 2 klockan 6.30.

Polisen och The Pattaya News anlände till platsen för att hitta det thailändska paret i uppenbar nöd. 31-åriga Wuttichai Srisook berättade för polisen att han var med sin fru och deras barn på en motorcykel och köpte frukt när händelsen inträffade.

De hade stannat för att köpa frukt vid sidan av vägen när en manlig misstänkt, som tros vara en ung thailändare, stannade nära dem på sin egen motorcykel.

Den misstänkte tog sedan ett guldhalsband till ett värde av cirka 20,000 XNUMX baht från paret och skyndade iväg.

Polisen letar nu efter den misstänkte och granskar CCTV.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/