Två fotgängare dör efter att ha blivit påkörda av sedan i Banglamung

Två fotgängare dör efter att ha blivit påkörda av sedan i Banglamung

Banglamung –

Två fotgängare dog efter att ha blivit påkörda av ett fordon nära en bensinstation före lunchtid i Banglamung idag.

Polisen i Nongprue underrättades om en olycka nära Susco patrullstation på Sai 36 Road i Pong Sub-distrikt.

Polis och räddningstjänst kom till platsen för att hitta en lastbil vältad på vägen. I närheten hittade de ett kraftigt skadat fordon.

På sidan av vägen hittade de två döda kroppar som var 51-åriga Pakrit Saraisang och 43-åriga Rachen Pansri.

Sedanföraren fick lindriga skador och fördes till ett lokalt sjukhus.

Lastbilschauffören, som inte skadades, 46-åriga Nakrit Jampathong, säger att han svängde in på bensinstationen när sedanen kraschade in i sidan av lastbilen och välte den.

Sedan träffade sedan två fotgängare som gick över stationens parkering där de dödförklarades på platsen.

Polisen kontrollerar CCTV-bilder i närheten för vidare utredning. De lämnade inte ut namnet eller detaljerna om sedanföraren till The Pattaya News.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/