Pattaya kommer att hålla Dolphin Run för välgörenhet på stranden

Pattaya kommer att hålla Dolphin Run för välgörenhet på stranden

Pattaya –


YWCA Bangkok-Pattaya Centers välgörenhetslopp kommer att hållas på Jomtien Beach den 8 september 2019.

Presidenten för YWCA Bangkok-Pattaya Center, Praichit Jaetapai, berättade för The Pattaya News att de förbereder evenemanget som nu är 80 % klart.

Pengar från evenemanget kommer att skänkas till fattiga människor i samhället och för att stödja YWCA-aktiviteter.

Alla löpande deltagarbiljetter är slutsålda. Men människor kan också donera till Queen Sirikit Hospital genom att köpa "buffs" med delfiner (multifunktionella huvudbonader).

Det finns bara 2,000 2019 buffs att köpa och de finns på Facebook-sidan 'Loma run for charity on the beach XNUMX'.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/