Motorcykelförare dör efter att ha kolliderat med en milstolpe i Banglamung

Banglamung – En motorcykelförare har dött på platsen efter att ha kolliderat med en milstolpe i Nongprue tidigt i morse.

Överstelöjtnant Noppadon Raksawaong från Nongprue-polisen underrättades om en olycka på Soi Siam Country Club 3 klockan 3 i morse. Polis och Sawang Boriboon Thammasatan räddningsarbetare anlände till platsen för att hitta en skadad motorcykel på vägen.

I närheten hittade de kroppen av motorcykelföraren som senare identifierades som 27-åriga Tanawat Wiwatchart. Milstolpen i närheten har också blivit kraftigt skadad.

I det här skedet trodde polisen att motorcykelföraren tappade kontrollen över sitt fordon i hög hastighet och kolliderade med milstolpen.

Polisen fortsätter dock sin utredning för att hitta orsaken till olyckan.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/