Motorcykelförare dödad efter kollision med SUV i Banglamung

Motorcykelförare omkom efter kollision med SUV i Banglamung

Banglamung –
En förare av Myanmar motorcykel (Saleng) har avlidit efter en kollision med en SUV i Naklua igår.

Kapten Jinda Dermphan från Banglamung-polisen underrättades om en olycka på Sawang Fa Soi 2 Road klockan 4:00.

Polis och Sawang Boriboon Thammasatan Räddningsarbetare anlände till platsen för att hitta en skadad motorcykel sidvagn på vägen.

I närheten hittade de en mans kropp som senare identifierades som en 25-årig medborgare i Myanmar. Hans kropp fördes till ett lokalt sjukhus.

Den skadade SUV:n hittades i närheten med föraren, 26-åriga Tanaphon Tiraratchailert, som väntade på polisen på platsen.

Vittnen berättade för The Pattaya News att SUV:n kom i hög hastighet och kolliderade med baksidan av motorcykelns sidovagn.

Polisen i Banglamung fortsätter dock sin utredning genom att kontrollera CCTV-bilder i närheten för ytterligare rättsliga åtgärder.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/