Trots invändningar kommer turistministern att driva på med visumbefrielse för kinesiska och indiska turister

Trots kritik från både den thailändska utrikesministern Don Pramudwinai och vice försvarsminister Prawit Wongsuwan säger turist- och sportministern att han kommer att driva på med planer på visumfritt inresa för kinesiska och indiska turister.

Minister Phiphat Ratchakitprakarn planerar att lägga fram förslaget till regeringen i dag, den 20 augusti, trots de båda ministrarnas nationella säkerhetsproblem.

Flytten för att öka antalet turister till Thailand inkluderar att tillåta indiska och kinesiska besökare att komma in utan visum från 1 november till 31 oktober 2020, samt att avskaffa visumavgiften för 19 länder, exklusive kinesiska och indiska passinnehavare.

Källa: Nationen

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/