Media och lokala invånare klagar över taxibilar och bahtbussar som blockerar trafiken nära Walking Street

Pattayas pressförening tog den här videon i går kväll för att belysa problemen med taxibilar och bahtbussar som stannar i parkeringsfria zoner nära Walking Street för att släppa av och på och vänta på passagerare.

Eftersom området för närvarande är under uppbyggnad och ett körfält är avstängt för ett dräneringsprojekt är resterande körfält begränsade. Trots skyltar och markeringar som säger åt taxibilar att inte stanna i det här området precis nära Walking Street, fortsätter fordon att göra det, vilket gör att vägen går till ett körfält och betydande trafikbackup.

Efter flera klagomål togs denna video och foton och förhoppningar är att de relevanta organisationerna kommer att tvinga fram parkering, stopp och väntan på passagerare i detta livliga område.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/