Tjuv stjäl tempeldonationspengar från Pattaya bar

Tjuv stjäl tempeldonationspengar från Pattaya bar

Pattaya –
En tjuv har stulit pengar från ett tempeldonationsträd på en bar på Pattaya Beach Road nära Soi 7 i går morse.

Barägaren, 54-åriga 'Tae', sa att den misstänkte bröt sig in i baren klockan 4:30. Den misstänkte stal donationspengar till ett tempel från ett träd.

Pengarna är cirka 1,000 XNUMX baht som har skänkts från personal och turister som skulle ges till Chaimongkon Temple.

Han polisanmälde först inte denna händelse men nu vill han varna andra barägare att inte lämna några pengar i baren.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/