Efterlyst engelsk narkotikamisstänkt gripen i Bang Lamung

Bang Lamung –
En efterlyst manlig engelsk narkotikamisstänkt har gripits i Nongprue.

Gripandet leddes av överste Dunlayaphat Techaphonchayasin från Narcotics Control Management Center vid den kungliga thailändska polisen, tillsammans med Chonburi immigrationstjänstemän, Pattaya Tourist Police och Nongprue Police.

Poliser har gripit 28-årige Luke Michael Timmins, en brittisk medborgare i ett hus i Nongprue.

Gripandet följer på en arresteringsorder som har utfärdats av justitieministeriet i England för illegalt innehav av droger. Luke erkände att han är personen i arresteringsordern. En sökning på hans namn visar att han är en av de mest eftersökta flyktingarna i Plymouth-området.

https://crimestoppers-uk.org/give-information/most-wanted/appeal?ID=49838

Polisen har beslagtagit 3.71 gram kokain i en påse med Cherman Ketsana som är Lukes flickvän inne i huset. Polisen uppgav även till pressen att de hittat 1.11 gram kokain inne i huset.

Deras urintest har visat positivt med kokain, uppger polisen. De står åtalade för olagligt innehav av kategori 2-droger.

Polisen har också funnit att Luke och hans ex-thailändska fru har drivit fastighetsaffärer och pengatvätt.

Luke är en son till 46-årige Michael Timmins som rapporterades som en välkänd knarkhandlare i England. Michael satt i fängelse i sex år. Han har redan släppts.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/