Efterlyst engelsk man arresterad i nordöstra Thailand med visum för översta vistelse och misstänkt koppling till Pattaya misstänkt enligt Banglamung Police

Efterlyst engelsk man arresterad i nordöstra Thailand med visum för översta vistelse och misstänkt koppling till en misstänkt Pattaya enligt Banglamung Police

Maha Sarakam –
En efterlyst engelsk man har gripits i Maha Sarakam (nordöstra Thailand) för övervistelse och för misstänkta kopplingar till Luke Michael Timmins, som greps i Pattaya som narkotikamisstänkt enligt Banglamung Police.

Två olika team av officerare arresterade den 29-årige engelske medborgaren Daniel Hilton Wood i Maha Sarakam samtidigt som de arresterade Luke Michael Timmins i Pattaya.

Han hade stannat i Pattaya men påstås ha varit på en tempelresa med sin thailändska fru i Maha Sarakam. Polisen hittade inga olagliga föremål med Daniel men han stannar kvar i Thailand.

I det här skedet står han inför anklagelser om övervistelse i kungariket. Polisen uppger att han varit översta vistelse sedan oktober 2016.

Daniel ska ha undgått en arresteringsorder för illegalt innehav av droger i England. Han hade tagit sig in i Thailand och gift sig med en thailändsk kvinna enligt polisen.

Poliser inblandade i dubbelrazzian hävdar att Daniel och Luke är nära vänner.

Daniel och Luke är kopplade till Adrian Matthews eller Adrian LeCa som var president i Pattaya Bandidos MC-gänget enligt polisen.

För två år sedan arresterades Adrian av Nya Zeelands tull- och skattetjänstemän. Han hittades med kristallmetamfetamin (Ya-is) till ett värde av 17 miljoner US-dollar.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/