Motorcykelförarens hals skadades allvarligt av hängande kablar i Naklua

Motorcykelförarens nacke skadad av hängande kablar i Bang Lamung –

En motorcykelförare har fått allvarliga nackskador från hängande kablar när han körde sin motorcykel i Naklua förra helgen.

Igår, den 20 augusti 2019, avslöjade 39-årige Mr. Sukhonjit Maneenart, som är en lokal researrangör och förare, för The Pattaya News att han tidigt på lördagsmorgonen den 17 augusti 2019 körde sin motorcykel på Potisan â €“ Naklua Road.

Plötsligt kände han en skarp smärta i nacken och hörde ett knäppande ljud. Han hade svåra smärtor och lyckades stoppa sin motorcykel utan olycka. Han gick förbi till olycksplatsen och hittade hängande kablar som såg ut att ha spruckit när han träffade dem och han hade stor tur att kablarna inte hade orsakat ytterligare skador eller skador.

Han åkte till ett lokalt sjukhus för omedelbar hjälp. Han har uppmanat någon som är i linje med lokala myndigheter att ge ett svar på denna farliga fråga.

Mr. Sukhonjit anser att om några kablar hade tappats, bör de omedelbart fixas för att förhindra större olyckor.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/