Misstänkt gripen efter att ha stulit pengar i Pattaya nattklubb

Misstänkt gripen efter att ha stulit pengar i Pattaya nattklubb-

Pattaya –


En kvinnlig misstänkt har gripits efter att hon stal pengar från en annan kvinna på en populär nattklubb på Pattaya Walking Street tidigt i morse.

22-åriga Penpisut Rinthongma rapporterade händelsen till lokal polis som sedan granskade CCTV-filmerna. Hon berättade för polisen att den misstänkte hade stulit mer än 20,000 XNUMX baht från henne samt hundra amerikanska dollar.

Polisen åkte till nattklubben där nattklubbens vakter hade gripit den misstänkte. Den misstänkte är 35-årige Nongyao Laethaisong. Hon hittades med 9,580 100 baht och XNUMX dollar i kontanter. Det är okänt om skillnaden mellan det belopp som påstås vara stulet och det belopp som hittades.

Penpisut berättade för polisen att hon var på nattklubben med sina vänner och att det var mycket folk. De bad den misstänkte att sätta sig vid hennes bord och den misstänkte gick med på det.

När Penpisut vände sig tillbaka till bordet efter att ha dansat, upptäckte hon att hennes väska var öppnad. Hennes pengar saknades och den misstänkte hade försvunnit. Hon anmälde omedelbart ärendet till nattklubbsvakterna som lokaliserade och grep den misstänkte.

Polisen fortsätter sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder. Den misstänkte greps och ska ha erkänt stölden.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/