Tysk man faller från en lägenhet i centrala Pattaya

Tysk man faller från en lägenhet i Pattaya

Pattaya –

https://web.facebook.com/Thepattayanews/videos/2447677602153256/?t=0

En tysk man har avlidit i morse efter ett fall från 15:e våningen i en bostadsrätt i centrala Pattaya tidigt i morse.

Maj Saijai Kamjula från Pattaya City Police underrättades om en incident vid en bostadsrätt nära Pattaya Beach klockan 6.

Polis och Sawang Boriboon Thammasatan räddningsarbetare anlände till platsen för att hitta en kropp av en man som har identifierats som tysk medborgare i åldern runt 40-50 år.

Hans kvarlevor fördes till Bang Lamungs sjukhus.

Polisen säger att den tyske mannen föll från 15:e våningen. Det är inte bekräftat om mannen dog av självmord eller olycka.

Polisen fortsätter dock sin utredning.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/