Pattaya massageoperatör åtalad för människohandel med minderåriga för prostitution

Pattaya massageoperatör åtalad för människohandel med minderåriga för prostitution

Pattaya –
Poliser i Pattaya i morse har arresterat en thailändsk kvinna för att ha tillhandahållit minderåriga flickor som prostituerade på en lokal massagesalong.

Officerare ledda av överstelöjtnant Kritsanat Tanasupanat och överstelöjtnant Phonchai Kingsawat från region 2 polis/människosmugglingsavdelningen tillsammans med Pattaya City Police har genomfört en stingoperation på en massagesalong som heter "Thong dang" (röd flagga) på Pattaya Klang Road.

Tre flickor i 17-årsåldern har upptäckts efter stickoperationen. De fördes till Bang Lamung Foundation for Children and Woman.

En 51-årig thailändsk kvinna vid namn Thong 'Dang' Tentong, salongsägaren har gripits.

 

Hon har åtalats för människohandel, prostitution och anskaffning av kvinnor för minderårigt sex och en illegalt dreven massagesalong.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/