Ung kvinna dör efter att pojkvän misshandlat henne i Pattaya

Ung kvinna dör efter att pojkvän misshandlat henne i Pattaya

Pattaya –

En misstänkt har gripits tidigt i morse efter att han misshandlat sin flickvän ihjäl i ett hyresrum nära Phratamnak-kullen i går.

Ett polisteam ledd av Chonburis provinspolischef Maj Gen Nantachart Suppamongkon tillsammans med tillförordnad chef för Pattayas polischef överste Phongphan Wongmaneethet, har arresterat en thailändsk man, 33-årige Nawat Boonchalaew.

Maj Gen Nantachart berättade för Pattaya News att Pattayas polis underrättades om att kroppen av 24-åriga Patcharaphon 'Fah' Pansong som var en universitetsstudent hittades inne i ett hyresrum nära Khao Phra Tamnak.

Polisen har identifierat den misstänkte som är Fahs pojkvän. Nawat överlämnade sig själv till polisen efter att ha varit på flykt.

Han berättade för polisen att han var avundsjuk på en annan man som hans flickvän hade ett andra förhållande med. Han blev arg och slog sin flickvän i ansiktet.

Fah föll och hennes huvud skadades allvarligt efter att hon slog i en dörr. Han lade Fah på sängen innan han rusade iväg.

Han berättade för polisen att han grät hela tiden sedan händelsen. Han erkände att han älskar henne för mycket och gav sig in på grund av skuld.

Nawat har åtalats för kroppsskada som leder till döden.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/