Havssköldpadda hittades död på Chonburi-stranden

Havssköldpadda hittades död på Chonburi-stranden

BILDER: Havssköldpaddsskyddscentret vid Royal Thai Navy

Chonburi –


En havssköldpadda hittades död på Najomtien-stranden i veckan.

Handläggare vid Sea Turtle Conservation Centre underrättades i går eftermiddag.

Den gröna havssköldpaddan är 64 centimeter bred och 64 centimeter lång. Den är runt 10 år gammal.

Inget mikrochip hittades på den, som vanligtvis används för att spåra många utrotningshotade havssköldpaddor i området.

Sköldpaddan hade börjat förfalla. Dödsorsaken är inte klarlagd i nuläget.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/