Bang Saen-stranden blir grön, borgmästare tar upp frågan

Bang Saen-stranden blir grön, borgmästare tar upp frågan

BILDER: Narongchai Khunpluem

Bang Saen:
Havet vid Bang Saen-stranden i Chonburi har blivit grönt på grund av en planktonblomning.

Borgmästaren i Tambon Saensuk kommun, Narongchai Khunpluem, publicerade bilder på sin Facebook-sida med meddelandet i går, 25 augusti 2019, för att lugna allmänheten.

"Bang Saen-stranden har blivit grön sedan förra veckan på grund av planktonblomningen." Han berättade för sina Facebook-följare.

”I år har planktonet blommat fyra gånger i februari, mars, juli och den här månaden. Det här är normalt.' Han fortsatte.

”Planktonet ger en stark lukt men inte farligt. Det förväntas återgå till det normala inom några dagar.” Han avslutade.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/