Ersättning ska betalas ut till tysk som attackeras av elefant

Ersättning ska betalas ut till tysk som attackeras av elefant

Bang Lamung –


Ersättning kommer att betalas ut till den tyska mannen som ådragit sig skador från elefantattacken i Nongprue intill Elefantbyn i helgen. Elefanten kommer inte att användas för att betjäna turister. Det totala beloppet som betalas till offret kommer att vara 50,000 XNUMX baht.

En tysk man har ådragit sig allvarliga skador efter att ha blivit attackerad av en elefant när han cyklade strax utanför Pattaya på lördagsmorgonen bredvid Elephant Village Park.


Läs mer HÄR.


https://thepattayanews.com/2019/08/24/german-man-seriously-injured-after-elephant-attack-in-pattaya-area/?fbclid=IwAR0LLaDVuLJNPS9t2Y_3_yNPrO2csjI8_YSCDcH_lfSHp_1OInAi2yEW5VU


Hans Dieter Sherding, 69 år gammal, återhämtar sig på ett lokalt sjukhus.


Pairat Chaiyakam som är chef för Elephant Village Park sa att elefanten köptes från en tidigare ägare i Sukhothai.

Efter händelsen har de fått reda på att elefanten inte var för turister. De tror också att elefanten inte är van vid den nya platsen och nya mahouten.

Ersättning kommer att betalas ut till Mr Shierding av elefantbyn. Elefanten kommer inte att användas för att serva turister då de var rädda att elefanten skulle attackera människor igen. Elefantbyn har tagit på sig ansvaret för händelsen.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/