Fotgängare allvarligt skadad efter att ha blivit påkörd av taximotorcykel i Pattaya

Fotgängare allvarligt skadad efter att ha blivit påkörd av taximotorcykel i Pattaya

Pattaya –

En kvinnlig fotgängare har fått allvarliga skador efter att hon blev påkörd av en taximotorcykel när hon korsade en väg i södra Pattaya i natt.

Pattayas polis underrättades om en olycka klockan 11 framför Chai Mongkon-templet.

Polis, The Pattaya News och räddningstjänst anlände till platsen för att hitta kvinnan i en ålder av 60 år liggande på vägen.

Hon hade fått en allvarlig skada i huvudet. Hon fördes akut till ett lokalt sjukhus. I närheten hittade de första insatserna en skadad motorcykel.

Taximotorcykelföraren, 34-åriga Vachira Kuasit, väntade på polisen på platsen.

Han berättade för polisen att kvinnan korsade vägen utan förvarning och sprang ut framför honom. Han kunde inte stoppa motorcykeln, hävdade han.

Polisen fortsätter dock sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/