Stor havssköldpadda räddad i Sri Racha

Stor havssköldpadda räddad i Sri Racha

BILDER: DMCR

Sri Racha –


En stor havssköldpadda har räddats i Laem Chabang i går.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) rapporterade igår att de underrättades om att en levande havssköldpadda hittades på en strand nära Laem Chabang-piren.

Den gröna havssköldpaddan är 54 centimeter bred och 77 centimeter lång. Den väger cirka 60 kilo.

Inga sår hittades på sköldpaddan men den var svag. Den behandlas nu på DMCR Eastern Center och återställs till hälsa.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/