En stor delfin hittades död i Chonburi

En stor delfin hittades död i Chonburi

BILDER: DMCRTH

Chonburi –
En stor delfin hittades död på en strand i Chonburi i morse.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) rapporterar att den döda delfinen hittades på en strand nära Komut Ratthanaram-templet i Ang Sila.

Delfinen är 230 centimeter lång och väger 100 kilo.

Man tror att delfinen dog minst en vecka innan den hittades. Delfinen hade börjat förfalla.

En obduktion genomförs för att hitta dödsorsaken.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/