Indiska företagare delar ut över 1000 XNUMX gratis måltider till turister på Walking Street

Igår kväll, den 29 augusti 2019, gav indiska företagsägare under ledning av Mr Naveen Arora och Mr Himanshu Kaushik bort över 1000 helt gratis vegetariska måltider och vatten till hundratals utländska turister framför Nashaa och Glassi diskotek.

https://web.facebook.com/Thepattayanews/videos/918810738478555/?t=0

Det är en del av firandet av Krishna Janmashtami och som ett tack till både turister och kunder. Inget köp eller behov av att komma in i klubben behövdes för att njuta av den kostnadsfria måltiden och turister från alla länder sågs delta.

Recensioner av måltiden var mycket positiva och kommentarer gjordes till The Pattaya News om vilken trevlig gest och en återgivning till det lokala samhället gesten var.

Nashaa öppnade nyligen Tony's by Nashaa och har ett annat projekt på gång som kommer att tillkännages officiellt inom en snar framtid.

Utan tvekan det mest trafikerade indiska disco i Pattaya, om inte det mest trafikerade disco i staden, Nashaa har expanderat till Glassi och Tony's by Nashaa och levererar en fantastisk feststämning och välkomnande miljö.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/