Föraren slipper allvarliga skador när bilen kör in i elstolpen i Pattaya

Föraren slipper allvarliga skador när bilen kör in i elstolpen i Pattaya

Pattaya –
En förare har endast ådragit sig lindriga skador efter att en bil kolliderade med en elstolpe i Pattaya i går tidigt på morgonen.

Överstelöjtnant Chonnikan Pueanpinit vid Pattayas polis underrättades om en olycka klockan 1:30 på Sukhumwit Road i centrala Pattaya, Nongprue.

Polis och räddningstjänst kom till platsen för att hitta ett skadat fordon som hade kolliderat med en elstolpe.

Föraren, 28-åriga Nattawut Yemlamai, fick lindriga skador och fördes till Mueang Pattaya Hospital.

Polisen fortsätter sin utredning och kontrollerar CCTV-bilder i närheten för att fastställa den exakta orsaken till olyckan.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/