Indisk turist i allvarligt tillstånd efter att ha dragits ut ur vattnet på Pattaya Beach i går

Indisk turist i allvarligt tillstånd efter att ha dragits ut ur vattnet på Pattaya Beach i går

Pattaya –


En indisk man är i allvarligt tillstånd efter att ha ryckts upp ur vattnet vid Pattaya Beach i går kväll.

Pattaya City Police och The Pattaya News informerades om att en utländsk man var medvetslös på stranden klockan 6.

Polis och räddningstjänst anlände till platsen för att hitta den medvetslösa mannen som senare identifierades som 29-åriga Dinesh Kumar, en indisk medborgare. Han arbetar som medicinsk ingenjör enligt vänner till honom.

Han fördes i hast till ett lokalt sjukhus.

Vittnen sa att Kumar hade dragits upp ur vattnet av sina vänner. Han var medvetslös och de försökte hjälpa honom genom att ge HLR innan de tillkallade hjälp.

Förhållandena för surfa hela helgen var mycket svåra på grund av kraftiga vindar från en nyligen närliggande tropisk storm. Majoriteten av turisterna höll sig undan vattnet på grund av kraftig vind och kraftiga vågor.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/