Mer kraftigt regn kommer till Pattaya, den tropiska stormen Kajiki som påverkar området

Vädervarning
“Tropisk storm KAJIKI kategori 3”
September 3, 2019

Den tropiska stormen KAJIKI” ligger 80 km nordost om Xekong, södra Laos eller latitud 16.1 grader norr, longitud 107.2 grader öst.

Med sina maximala ihållande vindar på 65 km/h rörde stormen sig långsamt syd-sydväst.

Åska kommer att förutses över stora delar av landet med kraftiga stormar i vissa områden.

Människor bör förbereda sig för de svåra förhållanden som kan orsaka översvämningar och vattenavrinning. Resenärer bör hålla utkik efter väderuppdateringarna.

Affected areas are as following:

3 September, heavy to very heavy rain. North: Phrae, Nan, Phitsanulok, Phichit, Uttaradit, Tak, Sukhothai, Kamphaeng Phet and Phetchabun

Northeast: Loei, Nong Bua Lamphu, Udon Thani, Nong Khai, Bueng Kan, Sakon Nakhon, Nakhon Phanom, Mukdahan, Yasothon, Kalasin, Khon Kaen, Chaiyaphum, Nakhon Ratchasima, Maha Sarakham, Roi Et, Amnat Charoen, Buriram, Surin, Sisaket and Ubon Ratchathani. Central: Ratchaburi, Kanchanaburi, Uthai Thani, Chai Nat, Nakhon Sawan, Lop Buri, Saraburi.

East: Nakhon Nayok, Prachin Buri, Chachoengsao, Sa Kaeo, Chon Buri, Rayong, Chanthaburi and Trat.

South: Phetchaburi province Prachuap Khiri Khan, Chumphon, Ranong and Phang Nga

4 September, heavy rain. Northeast: Loei, Nong Bua Lam Phu, Udon Thani, Nong Khai, Bueng Kan, Sakon Nakhon, Nakhon Phanom, Mukdahan, Yasothon, Kalasin, Khon Kaen, Maha Sarakham, Roi Et, Amnat Charoen and Ubon Ratchathani. East: Chonburi, Rayong, Chanthaburi and Trat. South: Ranong, Phang Nga and Phuket.

The monsoon trough lies across the North and the Northeast of the category 3 storm KAJIKI 80km northeast of Xekong, southern Laos, and the strong southwest monsoon continues across the Andaman Sea and the Gulf of Thailand.

Enstaka kraftiga regn förutses över landet. Den starka vinden kommer att höja vågor upp till 2-3 meter höga i Andamansjön och övre viken och mer än 3 meter höga i områden med åskskurar.

Alla fartyg bör fortsätta med försiktighet. Små båtar håller iland. Röda flaggor är uppe i Pattaya och simmare bör hålla sig borta från vattnet.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/