Hemlös man i Pattaya häktad efter att ha slagit katter och allmänt oanständighet

Pattaya –
En hemlös man var häktad efter att ha slagit katter och allmänt oanständighet i går kväll i Nongprue.

Kapten Chaowalit Suwanmanee från Pattaya City Police underrättades om en incident klockan 6.30 på Thep Prasit Road Soi 15.

Bensinpoliser och poliser anlände till platsen för att hitta en berusad hemlös man i 40-årsåldern på vägen.

Vittnen på platsen berättade för The Pattaya News att han ska ha slagit katter med träkäppar och varit oanständig offentligt. När de försökte stoppa honom slog han dem också.

Mannen omhändertogs och sågs le och skratta över sitt beteende.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/