Narkotikaanvändare greps efter att ha varit en allmän olägenhet i Pattaya

Narkotikaanvändare greps efter att ha varit en allmän olägenhet i Pattaya

Pattaya –
En droganvändare har gripits efter att han försökte försonas med sin flickvän och var en allmän olägenhet i Pattaya tidigt i morse.

Underlöjtnant Thonginn Panyanam vid Pattaya City Police underrättades om att en man försökte slå sönder ett glasfönster i en massagebutik i Nongprue klockan 1

Polisen anlände till platsen där de grep en 39-årig man som endast heter hans smeknamn Manop.

Ms. Malee som också är massagebutikens ägare berättade för The Pattaya News att hon har känt Manop i ungefär ett år. Han var arbetslös och var också en stor droganvändare.

Hon försökte hålla sig borta från honom men han vägrade. I morse försökte han slå sönder butikens glasdörr i ett försök att nå henne.

Manop hittades med ett positivt resultat på droger i sitt urinprov. Han fördes till Pattayas polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/