Hans Majestät Kungen erbjuder hjälp till översvämningsoffren i nordöstra Thailand

Kohn Kaen-

Privy Councilor Ampon Kittiampon och Rajaprajanugroh Foundation har levererat nästan 3,500 XNUMX hjälpsatser till invånare i översvämningsdrabbade Khon Kaen i Thailands nordöstra del.

Satserna var donationer från Hans Majestät Kungen.

I separata ceremonier presenterades 1,997 1,497 kit till översvämningsoffren i en hall i Ban Phai-distriktet och XNUMX XNUMX i Wat Sai Thong i Muang-distriktet. Hans Majestät lät också utplacera mobila kök för att mata människorna som deltog i evenemangen.

Privy Councilor överlämnade hjälppaket till tre Ban Phai-invånare personligen tillsammans med tre drabbade stadsbor medan de inspekterade översvämningszoner.

Khon Kaen drabbades av kraftiga regn orsakade av stormen Podul i fredags och lördags. Tre personer dog. Mer regn väntas i området i helgen.

Sedan den 31 augusti har 41,283 202,838 hushåll av XNUMX XNUMX invånare rapporterats drabbade i provinsen av översvämningar i sju distrikt – Noen Sila, Chonnabot, Waeng Noi, Nong Song Hong och Ban Hat samt Ban Phai och Muang.

Foto: Nationen

Prenumerera
KÄLLAThaiger/Nation
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/