Berusad motorcykelförare skadades allvarligt i Pattaya vandringsolycka

Berusad motorcykelförare skadades allvarligt i Pattaya vandringsolycka

Pattaya –


En berusad motorcykelförare har ådragit sig allvarliga skador efter att ha kört motorcykel på en gångstig tidigt i morse på Pattaya Beach.

Pattayas polis underrättades om en olycka på Pattayas strandväg klockan 3.

Polisen och Sawang Boriboon Thammasathans räddningsarbetare anlände till platsen för att hitta en skadad motorcykel på gångvägen.

I närheten hittade de den berusade motorcykelföraren 24 år gamla Pattanapong Rakjan. Han fick första hjälpen på platsen då han vägrade uppsöka sjukhus.

Vittnen berättade för polisen att föraren körde motorcykeln på gångvägen i hög hastighet när han tappade kontrollen över sitt fordon.

Polisen grep mannen för att ha kört berusad och på en gångstig som strider mot thailändsk lag.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/