Singaporean Man ska ha attackerat thailändsk fru med lie på gatan i Chiang Mai, frigiven av polisen

Chiang Mai-

Sanook rapporterade att en 38-årig singaporeansk man attackerade sin 29-åriga thailändska fru med en lie på gatan i Chiang Mai den här veckan. 

Han ringde sedan räddningstjänsten som tog hans fru till ett sjukhus och väntade på att ge sig själv till polisen.

Han förklarade att hans fru var en attraktiv kvinna och att de hade bråkat om att hon träffade en annan man.

De hade två barn på 4 och 5 år och hade bott tillsammans i San Sai-området i flera år.

Mannen var sjuk och hans fru gjorde en daglig skolgång för barnen, men efter att hon inte kommit hem på flera timmar kollade han var hon var med hjälp av en GPS-applikation som spårades till fordonet och körde sedan iväg för att hitta henne.

Han hittade henne i ett område av Hip Condominium i Chiang Mais företagspark, påstås ha sett en annan man.

I ett ilsket raseri tog han en gräsklippande lie från baksidan av sin pickup och attackerade sin fru på rygg och ben mitt på vägen inför vittnen som orsakade skador och blodförlust.

Mae Ping-polisen släppte honom eftersom han hade gett upp sig själv och verkade ursäktande i ärendet. De sa att det var en inhemsk tvist och att de skulle få mannen och hustrun tillsammans för att diskutera saken när hon har återhämtat sig. Hon ligger kvar på ett lokalt sjukhus.

Källa: Sanook, Thai Visa

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/