Pattaya-polisen efterlyser donationer till offren för översvämningar i nordöstra Thailand

Pattaya-polisen efterlyser donationer till offren för översvämningar i nordöstra Thailand

Pattaya –
Insamlingsdonationen till översvämningsoffer i nordöstra Thailand pågår, och donationer accepteras på en marknad framför Chai Mongkon-templet i södra Pattaya idag.

Ytterligare donationspunkter från olika organisationer finns också vid Sawang Boriboon Foundations huvudkontor, Central Festival och på Jomtien Beach Road vid soi 7.

Donationen är i samarbete med Pattaya City Police och Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation.

Donationer av föremål som accepteras inkluderar alla användbara hushållsartiklar, dricksvatten, ris såväl som förpackade, konserverade och torkade livsmedel och klädesplagg. Dessa är välkomna på en marknad framför Chai Mongkon Temple såväl som de andra donationsplatserna.

Överste Atinan Nuchanart, tillförordnad chef för Pattaya City Police, var närvarande vid donationen där Pattaya Police Music Band presenterar en musikshow vid donationen. Han uppmuntrade de som kan hjälpa till att göra det.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/