Pattaya-polisen efterlyser donationer till offren för översvämningar i nordöstra Thailand

Pattaya-polisen efterlyser donationer till offren för översvämningar i nordöstra Thailand

Pattaya –
The collection donation for flood victims in northeast of Thailand is underway, with donations accepted at a market in front of Chai Mongkon Temple in South Pattaya today.

Additional donation points from different organizations are also set at the Sawang Boriboon Foundation headquarters, Central Festival and on Jomtien Beach Road by soi 7.

The donation is in cooperation with the Pattaya City Police and the Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation.

Donations of items accepted include any useful household items, drinking water, rice as well as packaged, canned and dried food supplies and items of clothing. These are welcome at a market in front of Chai Mongkon Temple as well as the other donation locations.

Col Atinan Nuchanart, Acting Chief of the Pattaya City Police, was present at the donation where the Pattaya Police Music Band is presenting a music show at the donation. He encouraged those who are able to help to do so.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/