Pattaya-polisen jagar och öppnar eld under en vild jakt i hög hastighet efter att ett fordon har tagit sig igenom en kontrollpunkt

Pattaya –

Pattaya-polisen jagade och öppnade eld efter att en bil bröt igenom en checkpoint i natt runt midnatt. Polisen hittade narkotika i bilen.

Överste Atinan Nutchanart, tillförordnad chef för Pattayas polis och överstelöjtnant Korn Somkanae, biträdande chef för Pattayas polischef underrättades om en större incident kl. 11.

Den vita sedanen bröt igenom en checkpoint framför en Macro-butik i centrala Pattaya. Polisen jagade efter sedanen och öppnade eld i ett framgångsrikt försök att skjuta ut bildäcken och stoppa fordonet.

Sedanen hade kört med hög hastighet in i Soi Sukhumwit 48. Sedanen hamnade nära en Morlam-konsert (Isan-konsert) och en marknad full av invånare och turister på Third Road i centrala Pattaya. Fordonet fick sina däck utskjutna och hade kört in på marknaden i ett försök att fly till fots som misslyckades.

Polisen hittade föraren, en 35-årig thailändsk man vid namn Issara Phrajan och passageraren, en 34-årig kvinna vid namn Nipaphon Buakaew.

Kulhål hittades runt sedanen och hjul från jakten. Polisen hittade också ketamin inuti sedanen.

Polisen hittade också kristallmetamfetamin på vägen som de tror att föraren kastade ut genom fönstret under förföljelsen.

Issara erkände för polisen att ketaminet tillhörde honom men hävdade att kristallmetamfetaminet inte var hans och förnekade att han kastade ut det genom ett fönster.

De fördes till Pattayas polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder. De står inför betydande anklagelser och betydande fängelsestraff.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/