Barn dödades i kollaps av hus under storm på onsdagskvällen i Pattaya-området, City och sociala medier samlar in pengar för att hjälpa

Chonburi Nong Plalai –

Ersättning har getts till en familj som förlorat sitt barn och deras hus kollapsade efter att ett kraftigt åskväder drabbade Chonburi på onsdagskvällen tidigare i veckan.

Tjänstemän från Nong Plalai kommun under ledning av borgmästaren Pinyo Homglan besökte ett hus i Nong Plalai i går eftermiddag, torsdagen den 5 september 2019.

På onsdagskvällen hade huset skadats av stormen där huset kollapsade och dödade en treårig thailändsk pojke.

Borgmästare Pinyo berättade för The Pattaya News, "Vi har gett lite pengar och nödvändiga saker till familjen. Deras hus ska fixas. Familjen kommer att flyttas till ett tillfälligt hus.”

Thai Social Media samlade också in 30,000 XNUMX baht till familjen för att hjälpa till med den tragiska händelsen.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/