Pattaya City städar upp sopor nära Lumpini-lägenheten efter att lokala invånare klagat

Pattaya City städade skräp nära bostadsrätt i Pattaya -

Personalen i Pattaya City har städat upp skräp nära en bostadsrätt i Naklua. Lokalbefolkningen som bor nära Lumpini Condominium har klagat över att skräp dumpades på området över 10 rais (cirka fem tunnland) tomt.

Manot Nongyai som är Pattayas biträdande borgmästare tillsammans med personal har inspekterat området. En del skräp har tagits bort i eftermiddags med planer på att mer skräp ska tas bort inom en snar framtid.

Biträdande borgmästare Manot sa: "Vi kommer att utfärda ett dokument för markägaren att betala böterna efter en överträdelse av lagen om upprätthållande av landets renhet och ordning. Böterna är upp till 2,000 XNUMX baht.”

Pattaya News noterar att vi har rapporterat flera gånger under de senaste månaderna där stadshustjänstemän har fångat människor som dumpar i detta område och individuellt bötfällt dem för dådet. Kommentarer på sociala medier på våra Facebook- och Twitter-flöden har visat att många expat-invånare, såväl som thailändska, uppger att skräp i detta område, såväl som i området kring Nirun-lägenheten, har varit ett långvarigt problem.

Dessutom, enligt kommentarer på våra Facebook-flöden på thailändska och engelska, har skräpet på dessa platser lockat till sig flera asätare och flockar med herrelösa hundar som är till allmän olägenhet.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/