Familj till hotellkock skjuten och dödad av Pattaya-polisen i uttalat självförsvar vill ha fler svar

Pattaya-

Den äldre brodern och systern till den 35-åriga hotellkocken som sköts till döds av en polis i Pattaya tidigt i går morse i uttalat självförsvar anlände till Pattaya sent i går kväll för att söka svar på frågor de har.

De lämnade in ett officiellt meddelande till polisstationen och uppgav att ytterligare familjemedlemmar kommer att anlända måndagen den 9 september 2019, där de kommer att be om fler svar.

Familjemedlemmarna sa till associerade Pattaya Press att de inte tror att deras bror skulle ha rusat på en polis. De uppgav att de tror att det finns många övervakningskameror i området och att de vill se bandet och ha rättvisa för sin bror.

Vi kommer att hålla dig uppdaterad om denna utvecklingshistoria.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/