Pattaya är den femtonde mest besökta staden i världen, Bangkok är fortfarande nummer ett

Källa: MasterCard Index

Bangkok var världens mest besökta stad 2018 för fjärde året i rad, före Paris och London, enligt en ranking sammanställd av Mastercard Inc.

Thailands huvudstad var värd för mer än 22 miljoner internationella övernattningsresenärer, visar Mastercards senaste Global Destination Cities Index. Paris och London följde tvåa och trea med drygt 19 miljoner vardera.

Pattaya kom in som femtonde. Även om västerländska besökare har minskat på grund av bahtens styrka och den globala ekonomin, har indiska medborgare och kineser upprätthållit de totala siffrorna.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/