Dräneringssystemarbetet fortsätter på Beach Road, fler vägavsnitt är snart nära trafik

Översvämningsförebyggande system byggs i Pattaya

Pattaya –


Ett översvämningssystem fortsätter att byggas längs Pattayas strandväg.

Pattayas stadstjänstemän har i eftermiddag meddelat att ytterligare delar av vägen kommer att stängas för byggnation under de kommande veckorna och månaderna, inklusive högsäsong, vilket kan orsaka potentiella trafikstörningar.

En budget på 95 miljoner baht används för ett översvämningssystem längs Beach Road. Byggentreprenaden startade den 19 juni i år till den 13 februari nästa år.

Bygget är totalt 240 dagar. Bygget började från kurvan nära Dusit Thani Pattaya Hotel till Walking Street. Vissa delar av vägen kommer att vara tillfälligt nära för bygget.

Pattaya City ber om ursäkt för besväret. För mer information vänligen kontakta 080 967 1314 eller Pattaya Contact Center 1337 i 24 timmar.

För att följa nyheter och aktiviteter vänligen sök på Facebook efter 'prpattaya'.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/