Pattayas invånare donerar totalt 150,720 XNUMX baht till översvämningsoffer i nordöstra delen av landet

Tjänstemän har tagit in donationslådorna som ställts upp runt staden, räknat pengarna och funnit att de lagts till 150,720 XNUMX baht för översvämningsoffren i nordöstra Thailand.

Biträdande borgmästare Ronakit Ekasingh, borgmästarrådgivare Paiwan Aromcheun och stadens tjänstemän den 6 september tog in lådorna från donationsställen framför stadshuset i norra Pattaya, nära Wat Chaimongkol-marknaden i södra Pattaya och framför Surf Kitchen på Jomtien Soi 5 .

Tillsammans med pengarna skänkte invånare och turister pengar, förnödenheter, ris och torkad mat.


Alla togs och presenterades för Sawangboriboon Thammasathan Foundations vicepresident Prasit Thongthitcharoen i Naklua för att monteras, sorteras och dirigeras norrut.

Källa: Daily Mail

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/