Chonburis guvernör undertecknar katt- och hundkontrolllagen för Pattaya

Katter och hundar kontrolleras i Pattaya

Pattaya –
Katter och hundar i Pattaya måste registreras inom 365 dagar, enligt en ny lag som Chonburis guvernör antog förra veckan.

Chonburis guvernör har godkänt och undertecknat den 2 september för lagen om offentlig kontroll för katter och hundar som kommer att tillämpas efter att de sju dagarna efter undertecknandet har passerat.

Katter och hundar måste registreras inom 365 dagar från det att lagen trädde i kraft. Böterna för att inte följa lagen är upp till 10,000 XNUMX baht.

Katter och hundar förbjuds i allmänna utrymmen i Pattaya och på vägar i norra Pattaya från Sukhumwit Road till Loma Circle. Det är oklart, baserat på den information som släppts, exakt vad detta betyder för djur som lever på gatan eller vilken åtgärd som kommer att vidtas vid denna tidpunkt.

För mer information vänligen ring Department of Local Administration 038 276198 – 9 Ext 28 – 31 (offentliga kontorstid).

Källa: Pattaya City Law Enforcement. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=718481945283060&id=525117804619476

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/