Utländsk motorcykelförare skadades allvarligt efter att ha kraschat in i avloppskonstruktionen i Pattaya

Pattaya –


En manlig utländsk motorcykelförare har fått allvarliga skador efter att ha kraschat in i ett avloppsbyggande i Pattaya tidigt i morse.

Pattayas polis underrättades om en olycka klockan 2 i Soi Thep Prasit 20.

Polisen, The Pattaya News och Sawang Boriboon Thammasathans räddningsarbetare anlände till platsen och upptäckte att en motorcykel hade kraschat in i en varningsskylt och ett hål för vägbyggen.

I närheten hittade de en utländsk man som verkade vara i 40-årsåldern som hade fått allvarliga skador i huvudet och armen. Han fördes i hast till Pattaya Memorial Hospital.

I det här skedet trodde polisen att mannen körde på motorcykeln i hög hastighet. Varningsskyltarna för bygget räckte inte till då mannen kraschade in i skylten och bygggropen.

Detta är inte den första olyckan som orsakats av flera byggprojekt och dräneringsarbeten runt staden under de senaste månaderna, konstaterar Pattaya News. Flera andra personer har skadats när deras fordon ramlat ner i gropen. Kritiker på nätet uppger att byggområdena inte är tillräckligt upplysta.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/