Turismministern ber regeringen att bevilja extra semesterdagar till regeringstjänstemän för att öka turismen

Turism- och sportminister Phiphat Ratchakitprakarn sa att han skulle be regeringen idag (tisdag) att bevilja en extra tvådagars semester till regeringstjänstemän och statliga företagsanställda för att öka turismen.

Phiphat sa att han skulle be regeringen att överväga förslaget under det veckovisa regeringsmötet.

Ministern sa att han skulle be regeringen att tillåta tjänstemän att ta två dagars semester i oktober utan att räkna ledigheten som den årliga ledigheten.

Ministern uttryckte förtroende för att de extra helgdagarna, om de godkänns, skulle stödja regeringens "provning, shopping and use"-projekt som uppmuntrar butiker att registrera sig hos turistministeriet för att främja turism.

källa: https://www.nationthailand.com/news/30376009

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/