Två thailändska män greps för misshandel och rån av en indisk turist i Pattaya

Foton: Pattaya Police

Pattaya –


Två misstänkta har arresterats i dag efter att de attackerade en indisk turist och stal värdesaker från honom på Pattaya Walking Street söndagen den 8 september 2019.

Pattaya-polisen rapporterar att de har gripit två misstänkta tidigt i morse klockan 4:30.

De två misstänkta är en 28-årig man som heter 'Kwang' och en 39-årig man som heter 'Noom'. Båda är thailändska medborgare.

De attackerade den indiska turisten på Pattaya Walking Street. De har även stulit värdefulla egendomar från turisten som släpptes under händelsen.

De har åtalats för kroppsskada och nattstöld. Polisen letar nu efter två andra misstänkta inblandade i händelsen.

Pattaya-polisen namngav inte turisten eller förklarade vad som orsakade händelsen.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/