Uppdatering om skjutningen i Pattaya Nightclub: En död, en i koma, misstänkt fortfarande på flykt

UPPDATERING: En död, en i koma medan polisen identifierar den misstänkte

Pattaya –
En person dog medan en är i kritiskt tillstånd i en skjutning på en nattklubb i Pattaya i morse. Polisen sa till Pattaya News att de har identifierat den misstänkte.

Kapten Kanoknan Suksri från Pattayas polis underrättades om en incident kl. 6 på nattklubben Teng See i bostadsområdet Rung Land i Nong Prue.


Läs mer om tidigare berättelse HÄR.


https://thepattayanews.com/2019/09/11/two-seriously-injured-in-night-club-shooting-in-pattaya/?fbclid=IwAR0Xn4Fnh7u9b8_uWOQ3IeyKwDPHEymzhuCDm7QjY4Yqre3q5PRVv_Nd-hc

Pattayas polischef överste Atinan Nuchabart i eftermiddags avslöjade att polisen redan har identifierat den misstänkte som de säger kommer att arresteras snart.

Läkaren på Pattaya Memorial Hospital i eftermiddags har bekräftat att Anuwat Suksamran, 37, har dött medan Chatchai Srisen, också 37, fortfarande är i kritiskt tillstånd i koma.

Herr Anuwat Suksamran avled av sina skador i morse. Foto tillhandahållet av Pattaya Press Association.

Polisen sa att en bils instrumentkamera från ett vittne visar att en misstänkt avlossade många skott innan han sprang in på nattklubben.

Vi kommer att hålla dig uppdaterad.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/