Två allvarligt skadade i nattklubbsskjutning i Pattaya

Två allvarligt skadade i nattklubbsskjutning i Pattaya

Pattaya –
Två personer har ådragit sig allvarliga skador i en skjutning på en nattklubb i Pattaya i morse.

Kapten Kanoknan Suksri från Pattayas polis underrättades om en incident kl. 6 på nattklubben Teng See i bostadsområdet Rung Land i Nong Prue.

Två män som redan har förts till sjukhus är Anuwat Suksamran och Chatchai Srisen. Båda är 37 år och har fått allvarliga skador av kulor och stickskador.

På platsen har polisen hittat åtta patroner och blod på marken.

En anställd berättade för polisen att det förekom ett bråk mellan nattklubbsbesökare och säkerhetsvakter före skottlossningen framför nattklubben.

Polisen fortsätter sin utredning för att hitta ytterligare misstänkta och mer information.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/