Pattaya-polisen börjar slå ner barernas stängningstider efter nattklubbsskjutning

Pattayas nöjesställen möter tillslag för att de har öppet tidigare lagliga öppettider

Pattaya –
Pattayas polis har tidigt i morse slagit till mot flera nöjesställen för att ha varit öppna efter de lagliga stängningstiderna.

Nöjeslokalernas tillslag i Pattaya i morse leddes av överstelöjtnant Saranpong Maithongkunchorn från Pattayas polis.

Tillslaget följer efter nattklubbsskjutningen i går morse där en person dog medan en fortfarande är i kritiskt tillstånd.

Läs mer HÄR.
https://thepattayanews.com/2019/09/11/pattaya-nightclub-shooting-update-one-dead-one-in-coma-suspect-still-on-the-run/

De började på 'All New Teng Sri' i Rung Lang bostadsområde där skottlossningen ägde rum. Verksamheten öppnades efter de lagliga stängningstiderna i går morse men i går kväll öppnades inte nattklubben.

Polisen har upptäckt att några andra nöjesställen öppnades efter de lagliga stängningstiderna. Nattklubbschefer stod inför rättsliga åtgärder.

Polisen uppgav att tillslaget kommer att fortsätta som svar på skottlossningen, som ägde rum klockan 6 på en klubb som huvudsakligen vänder sig till thailändska medborgare. Det är okänt om tillslaget kommer att sträcka sig till populära utländska och turistklubbar vid denna tidpunkt.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/