Det värsta att komma för hårt drabbade Ubon Ratchathani...två distrikt väntar stora översvämningar fredagen den 13 september.

Ubon Ratchathani-

Provincial Irrigation Office varnade idag för att en massiv översvämning av vatten som rör sig nerför Moon River förväntas drabba Muang och Warin Chamrap-distrikten i Ubon Ratchathani i morgon, den 13 september 2019.

Översvämningen av vatten förväntas översvämma båda distrikten under helgen och sedan avta nästa vecka när den rinner ut i Mekongfloden.

Hashtaggen #saveubon är för närvarande trendig på Twitter när invånare och räddningsarbetare delar den svåra situationen.

Premiärministern, som besökte översvämningsområdena på måndagen, varnade invånarna i Ubon Ratchathani via Twitter i eftermiddags för att vattenfloden närmade sig.

Pattaya News kommer att hålla dig uppdaterad om denna stora historia.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/