Omani Tourist samlar på sig 50,000 XNUMX bahts barräkning i Pattaya, vägrar att betala räkningen och hävdar att de inte visste vad att ringa på klockan betydde

Pattaya-

En 33-årig man från Oman ute med sin thailändska flickvän i Pattaya hävdade att han inte visste vad det betydde att ringa på klockan den här veckan när han ringde på klockan nästan tjugo gånger i en lokal bar och fick en enorm barräkning, vägrade sedan betala. (Redaktörens anmärkning: Trots att han har en thailändsk flickvän med sig och påstås vara en regelbunden besökare i landet)

På en bar nära Pattaya i området Naklua ringde han på klockan ett tjugotal gånger och personalen och alla närvarande kunder njöt av gratis drinkar, enligt barens ägare. Turisten nämndes inte i media.

När det var dags att gå tillbaka till sitt hotell fick turisten en räkning på 53,300 XNUMX baht och trodde att han hade fått sin barflik vadderad och började bråka över räkningens belopp.

Han erbjöd sig att betala 9,000 XNUMX baht men ägaren till baren insisterade på att de skulle gå till polisstationen för att reda ut det.

Där granskade turistpolisen fallet, inklusive granskade CCTV och räkningarna i fråga. Baren hade inget datoriserat system och använde endast handskrivna räkningar vilket gjorde situationen svårare att granska.

Efter en halvtimmes förhandling kom man överens om att omanerna endast skulle betala 5,500 14,500 baht mer - totalt 53,300 XNUMX baht på en räkning på XNUMX XNUMX baht.

De gick sedan alla sina vägar, rapporterade Channel 7-nyheterna med en tillhörande video. Du kan se videon på länken nedan. Pattaya News noterar att turisten verkar ganska road av hela situationen, skrattar och ler.

källa: https://news.ch7.com/detail/363355

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/