Återuppförande av en lokal nattklubbsskjutning i Pattaya genomfördes i morse med misstänkt

Pattaya – Återskapandet av en nattklubbsskjutning har genomförts i Pattaya i morse.

Mer än 200 poliser i Pattaya ledda av generalmajor Nanthachart Supphamongkon var inblandade i återskapandet. Skjutningen, som ägde rum klockan 6 på en lokal nattklubb som främst serverar thailändska medborgare, ska ha utlösts av en långvarig personlig tvist mellan skytten och ett av offren.

Mannen som gick bort, känd under sitt smeknamn Tee, har över 13,000 XNUMX följare på Facebook och var en extremt känd person i Pattaya, efter att ha varit välkänd inom motorcykelbranschen. Dussintals av hans vänner och anhängare dök upp vid återuppförandet för att stödja och visa upprördhet mot den misstänkte, känd under hans smeknamn "Arm".

På grund av "Tees" popularitet lokalt har fallet exploderat på thailändska sociala medier och varit en intensiv fråga av lokalt intresse.

Arm var omringad av polis, med totalt tvåhundra i området, på grund av det intensiva intresset för fallet, Tees popularitet och onlinehot mot den misstänkte.

Pattaya-polisen har meddelat att de har skärpt stängningstiderna, främst på thailändska arenor, och inspekterat flera klubbar för licenser och säkerställt att de stänger på sina lagligt licensierade timmar sedan händelsen.

En video av återuppförandet kan hittas på vår Facebook-sida på The Pattaya News.

Information om skottlossningen och situationen hittills finns här:

Två allvarligt skadade i nattklubbsskjutning i Pattaya

Uppdatering om skjutningen i Pattaya Nightclub: En död, en i koma, misstänkt fortfarande på flykt

Misstänkt gripen för skjutning på nattklubben i Pattaya

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/